Vukomerička ulica 4b info@energomobil.eu +385 95 5607 791 +385 1 2316 686
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch

Inovativna rješenja obnovljive energije

solarna-prikolica

Potreba čovjeka mijenja se svaki dan a naši gradovi,parkovi i mjesta nisu prilagođena tim potrebama tj potrebi modernog čovjeka.

Veliki gradovi su pokretači promjena i otvoreni su inovacijama koje olakšavaju život njihovih građana što je njihova osnovna uloga. Brzina života i mobilna komunikacija su u snažnom porastu kao i broj pametnih mobilnih telefona te tableta za koji smo omogućili bežićno punjenje i wi-fi na ulici tj.na vašoj dnevnoj ruti. Svi građani žele da upravo njihov grad bude pametan grad koji koristi tehnološke inovacije i omogućava nam efikasniji rad i život u njemu.

Mi smo ovo učinili stvarnim i zbog toga razvijamo razne solarne uređaje koji se u potpunosti napajaju solarnom energijom ili energijom vjetra..

Ideja o razvoju ENERGOMOBIL solarne autobusne stanice,solarnog stabla,solarne klupe,te ostalih inovacija nastala je kao rezultat želje da se među građanima potakne svijest o prednostima iskorištavanja obnovljivih izvora energije kako bi oni postali dio naše svakodnevice.

No Comments Yet.

Leave a comment