Vukomerička ulica 4b info@energomobil.eu +385 95 5607 791 +385 1 2316 686
  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch

Kategorija proizvoda: Proizvodi

SOLARNE AUTOBUSNE STANICE

Potpuno autonomne Energomobil autobusne stanice olakšavaju svakodnevo putovanje dajući nam mogućnost punjenja mobitela i tableta te korištenja Wi-fi.Energomobil je razvio novi proizvod koji je u potpunosti osmišljen i proizveden u Hrvatskoj. Rasvjetu na autobusnim stanicama omogućuju fotonaponski moduli te pametni sustav ENERGOSMART.
Saznaj Više

SOLARNA STABLA

Solar tree razvili smo kao edukativan proizvod koji nam pomaže u svakodnevnom životu i potiče nas na razmišljanje o očuvanju naše prirode i okoliša. Solarno stablo osvjetljava naš park i na njemu punimo računala i mobilne telefone a služi nam i kao Wi-fi zona. Veliki kapacitet solarnih(fotonaponskih) panela koji čine krošnju stabla dovoljan je da priključimo…
Saznaj Više

SOLARNE KLUPE

Solarna klupa na kojoj punite svoj mobilni uređaj i odmarate se,može raditi i do 5 dana bez sunca u zimskom periodu te je otporna je na udarce i potpuno  antivandalski projektirana. Klupa može istodobno puniti četiri mobitela ili tableta, ima hotspot za Internet a noću se pali LED rasvjeta koja se ugrađuje po želji kupca.
Saznaj Više

SOLARNA LED RASVJETA

Solarna lampa EASY STREET osvjetljava ulicu ili park, puni mobilne uređaje i služi kao sjedalica za 10 osoba koje u krugu do 50m mogu slobodno surfati internetom jer klupa podržava rad Wi-fi routera. Velika autonomija i preko 500W fotonaponskih panela ovaj proizvod čini potpuno autonomnim te omogućava priključivanje dodatnih potrošača po vašoj želji.
Saznaj Više